rigadocks keuken

Moderne appartementen aan het water

Bent u op zoek naar een modern appartement in Antwerpen? Dan kan u bij ons terecht voor een uniek concept. Onze nieuwbouwappartementen in de Cadixwijk liggen aan het Kempisch dok. Vanuit uw twee- of drieslaapkamer appartement geniet u van een fantastisch uitzicht over de jachthaven.

rigadocks terras

Terrassen

Elk appartement is voorzien van een ruim terras en meerdere balkons. Twee appartementen op de eerste verdieping beschikken over een groot terras, dat reikt tot aan de gemeenschappelijke boom- en plantenbak. De bewoners van de bovenste verdieping hebben toegang tot privatieve dakterrassen. Hier geniet u van een prachtig uitzicht over de hele jachthaven.

Vloeren

De vloeren van de badkamers, toiletten, keukens en bergingen zijn opgesmukt met kwalitatieve keramische tegels. In de leefruimtes, eetruimtes, slaapkamers en inkomhallen wandelt u op houten parketvloeren.

Verwarming

De appartementen worden centraal verwarmd aan de hand van zonnepanelen en gascondensatieketels. In elk appartement vindt u een satellietstation terug, waarmee autonoom warm water wordt aangemaakt en de verwarming individueel wordt geregeld. Duurzaamheid staat centraal.

Parking

De ondergrondse parking van het appartementsgebouw bestaat uit drie niveaus. Op deze verdiepingen vindt u ook alle privatieve bergingsruimtes terug. Ze zijn gemakkelijk toegankelijk door middel van de centrale lift. Uw fiets stallen? Dat is handig, dankzij de ruime fietslift.

© Copyright: DCA | Stedenbouwkundige vergunning: uitgereikt | Bestemming: woongebied | Dagvaardingen: geen | Verkooprecht: niet aanwezig | Verkavelingsvergunning: niet aanwezig