rigadocks keuken

Waarom investeren in Rigadocks een goed idee is

Het spaargeld van vandaag de dag slaapt liever dan productief te zijn. Het klassieke spaarboekje brengt nauwelijks nog op en andere bankproducten bieden onzekere winstperspectieven.

Wie rendement wil halen uit zijn centen moet investeren, liefst met beperkte financiele risico’s en de vooruitzichten op een degelijke opbrengst. Een investering in vastgoed kan de beste papieren voorleggen.

Bij inflatie gaan alle vastgoedprijzen – zowel nieuwbouw als bestaande woning – de hoogte in. Verhuurt u een huis of appartement, dan mag u wettelijk de huurprijs indexeren aan de inflatie. Zo bent u dubbel beschermd.

Wonen is een basisbehoefte waardoor mensen zullen blijven huren, ook in moeilijke tijden. U kan dus rekenen op een zeker huurrendement. Bovendien biedt vastgoed gunstige vooruitzichten op een mogelijke meerwaarde na langere tijd en eventuele fiscale voordelen.

Investeren in vastgoed kan een interessant onderdeel worden van uw financiële en successieplanning. Het maakt het voor u mogelijk om extra pensioen op te bouwen en vermogensoverdracht te organiseren voor de volgende generatie, zonder dat u de controle verliest.

Rigadocks biedt u

Maximaal rendement

U geniet van een jaarlijkse minimum huuropbrengst van 5,66 % onder voorbehoud van financiering (1). Meerwaarde wordt gecreëerd door de unieke ligging aan de jachthaven op ’t Eilandje in Antwerpen, met zicht op het water. Bovendien geniet u van een hefboom bij financiering.

Zorgeloze investering

Wij nemen de volledige verhuur, tot desgewenst rentmeesterschap van u over. U koopt een instapklaar appartement dat gebouwd werd met duurzame materialen en moet u dus geen zorgen maken over de afwerking.

Veilige investering

1 700 nieuwe werknemers (2) die potentieel op zoek gaan naar een nieuw huurappartement. Dat waarborgt een zekere en hoge huurprijs. Daarbij is een vastgoedinvestering een inflatiebestendige investering.

(1) Onder voorwaarden
(2) 
Bron: ZNA-Ziekenhuis

rigadocks groot
rigadocks appartementenindeling
© Copyright: DCA | Stedenbouwkundige vergunning: uitgereikt | Bestemming: woongebied | Dagvaardingen: geen | Verkooprecht: niet aanwezig | Verkavelingsvergunning: niet aanwezig