rigadocks living

Rigadocks hét nieuwbouwproject in de Cadixwijk

rigadocks jachthaven

Nieuwbouwproject Rigadocks bevindt zich aan het Kempisch dok in de Antwerpse Cadixwijk, een onderdeel van het Eilandje. De verschillende appartementen hebben zicht op de jachthaven. Een mooi uitzicht en een gezellige omgeving worden zo gegarandeerd.
In de buurt zijn het MAS en het nieuwe Havenhuis al tot ware trekpleisters uitgegroeid. Nu kent de reeds bruisende Cadixwijk een sterke opmars. Verschillende bouwprojecten en stadsontwikkeling zetten volop in op duurzaam en comfortabel wonen. Wil u zich graag in een hippe buurt aan het water vestigen? Dan is dit de meest ideale plaats.

De Cadixwijk is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Vlakbij ons nieuwbouwproject kan u 21 verschillende bussen nemen. In de rest van de wijk vindt u ook verschillende bushaltes terug.

Na de aanleg van de Noorderlijnverbinding, zal u zich ook snel met de tram tot in het centrum van Antwerpen kunnen verplaatsen.

Rijdt u graag met de fiets? Dan zijn de stadsfietsen van Velo ideaal om tot op uw bestemming te geraken. Op 100 meter van Rigadocks treft u het dichtstbijzijnde velostation aan. Beschikt u over een elektrische fiets? Dan kiest u voor een elektrisch oplaadpunt in de ondergrondse parking.
De auto en de stad? Niet altijd een geslaagde combinatie. Toch hoeft u zich ook hierover geen zorgen te maken. Alle belangrijke verkeersaders zijn vlot bereikbaar. En parkeren? Dat doet u toch gewoon in de garage.

Hippe wijk aan het water, gemakkelijk te bereiken

rigadocks interieur

Veel voorzieningen bij de deur

Park Spoor Noord ligt op 500 meter van ons nieuwbouwproject. Hier kan u naar hartenlust wandelen en sporten. Ook vinden hier regelmatig evenementen plaats. Gedurende de zomermaanden geniet u er van de zon, vergezeld van een drankje en een hapje. In de Cadixwijk vindt u een wijkplein, buurtsporthal en kinderopvang terug. Aan basis- en secundair onderwijs is er geen gebrek.

Ook volwassenenonderwijs behoort tot de mogelijkheden. Een beetje verderop treft u twee campussen van het hoger onderwijs aan.
Wat cultuur opsnuiven? Naast het Mas kan u ook het Red Star Line Museum en het Nationaal Museum en Archief Van Douane En Accijnzen bezoeken. Ook wie van lekker eten en drinken houdt, komt aan zijn trekken. Het Eilandje is gekend om haar overvloed aan gezellige cafés en kwalitatieve restaurants.

© Copyright: DCA | Stedenbouwkundige vergunning: uitgereikt | Bestemming: woongebied | Dagvaardingen: geen | Verkooprecht: niet aanwezig | Verkavelingsvergunning: niet aanwezig