rigadocks nieuwbouwproject

Nieuwbouwproject met een robuuste vormgeving

rigadocks nieuwbouwappartementen

Zoekt u een aangename woonst in Antwerpen? Of denkt u eraan om in een nieuwbouwproject te investeren? De Cadixwijk aan het Eilandje is in volle opmars en biedt interessante mogelijkheden. Ons nieuwbouwproject is afgestemd op de omgeving en houdt rekening met de typerende pakhuisarchitectuur van het Eilandje.

Ons vastgoedproject wordt gekenmerkt door een stoere en rigide betonarchitectuur. Het vrijstaand gebouw is U-vormig en opent zich aan de zijde van het Kempisch dok. De moderne gevel in architectonisch beton en aluminiumschrijnwerk springt meteen in het oog. Bovenop het handelsgelijkvloers vindt u 5 verdiepingen terug.

Elke verdieping bestaat uit 3 appartementen. In elk van hen geniet u van een prachtig uitzicht op de jachthaven van het Kempisch dok. Ze zijn bovendien van een ruim naar het zuiden of oosten gericht terras voorzien. De grootte van de inkomhallen wekt klasse en pracht op.

Ruime appartementen met zonnige terrassen op toplocatie

rigadocks keuken

Ontworpen door M2 Architecten

Rigadocks werd ontworpen door M2 Architecten uit Antwerpen. Dit architectenbureau streeft steeds naar een optimaal evenwicht tussen concept, constructie en design. Dankzij de juiste materiaalkeuze en oriëntatie gaven ze mee vorm aan de duurzaamheid van ons vastgoedproject.

rigadocks dakterras

Naast de 15 appartementen bestaat ons vastgoedproject uit een commercieel gelijkvloers en een ondergrondse parking. De laatste biedt ruimte voor 87 parkeerplaatsen, 29 kelderbergingen en een fietsenberging. Het handelsgelijkvloers is dubbel zo hoog, zodat deze voor verschillende doeleinden ingezet kan worden.